Back to overview

Amsterdamse Studenten Tennis en Padel Vereniging Chip & Charge

A.S.T.P.V. Chip & Charge is dé Studenten Tennis en Padel Vereniging van Amsterdam. Wij staan voor gezelligheid in de vorm van een wekelijkse borrel, tennis- en padelcompetitie, gala’s, feestjes en wintersport. Omdat wij vinden dat iedereen langs mag komen wanneer hij of zij wil, is niks verplicht.

Heb je nog nooit een racket aangeraakt of kun je juist al tennissen als Nadal? Geen zorgen, voor iedereen worden er het hele jaar passende trainingen aangeboden. Ideaal om in vorm te blijven en zo alle tennis- en padel overwinningen met je teamgenoten te kunnen vieren tijdens het aansluitende feestje. Omdat Chip & Charge niet grootschalig is, heb je in no-time een vriendengroep opgebouwd waarmee je jouw studententijd bij ons als onvergetelijk gaat ervaren.

Tot slot spant ons welbekende Zomer Open Toernooi de kroon. Een week vol tennis/padel, bier,
gezelligheid en feestjes. Met elke dag een andere activiteit, leuke wedstrijden en jacuzzi’s op het
park, zal je niet weg te slaan zijn tijdens die week!

Ben je nieuwsgierig geworden? Elke maandagavond in september ben je van harte welkom op
ons tennis- en padelpark om een balletje te slaan (op ieder niveau) of gezellig wat biertjes te drinken en spelletjes te spelen! Mocht je vragen hebben, mail dan naar introductie@chipencharge.nl of kom langs op één van de open clubavonden in september. Tot dan!

Let op! Chip & Charge houdt zich aan de maatregelen die de RIVM opgesteld heeft. Onze (introductie)activiteiten kunnen daarom wijzigen. Hou onze Social Media in de gaten om op de hoogte te blijven van alle activiteiten.
Facebook: https://www.facebook.com/chipencharge
Instagram: https://www.instagram.com/chipencharge

All contact information

Location

Radioweg 80 Amsterdam

Tags and categories

Studentensportverenigingen